DESCOMPTES PER ANAR AL CINEMA

La setmana del 19 al 25 de març de 2018, tots els establiments adherits a Comerços Associats de Premià, regalen als seus clients vals de descomptes per anar al cinema de l’espai l’Amistat.

Es regalaran més de 6000 vals, que son acumulables i son vàlids fins al 31 de maig de 2018.

Aquesta activitat està inclosa dins la celebració de la 2a Setmana del Comerç, iniciativa del CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya). Setmana, en la que, es concentren un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, arreu de Catalunya. Informació detallada a: http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/comerc/setmana_del_comerc/2018/activitats/

QUINZENA FANTÀSTICA -Del 12 al 24 de març de 2018-

Del 12 al 24 de març de 2018, gaudeix de les millors ofertes als Comerços Associats de Premià de Mar!

Hi ha 8 establiments que t’ofereixen un molt bon preu en un producte concret. Aprofita-ls!

COMPRAR A PREMIÀ TÉ PREMI – Març i abril 2018

Durant els mesos de març i abril, tots els establiments adherits al CAP reparteixen als seus clients, butlletes per participar al sorteig de 1000€.

El número premiat, serà el que coincideixi amb el sorteig de l’ONCE del dia 27 d’abril de 2018.

A cada butlleta hi ha dos números, per tant, el doble de possibilitats de ser l’afortunat.

El termini per reclamar el premi, serà fins a les 14hores del dia 31 de maig de 2018.

El guanyador haurà de comunicar-ho a Comerços Associats de Premià abans de finalitzar el termini de reclamació, trucant al telèfon 667941264.

Gràcies a tots per comprar a Premià de Mar i Molta Sort!

Sant Valentí – 14 de febrer

Perquè és un dia especial, els comerços de Premià de Mar també ens hem decorat d’una manera especial.

Vine a visitar-nos, segur que trobes un regal per a la teva “persona especial”.

Dilluns 12 de febrer de 2018 FESTIU a Premià de Mar

INICI OBRES A LA GRAN VIA DE PREMIÀ DE MAR

Dilluns 29 de gener inici obres de la Gran Via, entre els carrers de la Plaça i Joan Prim.  Les obres tenen una durada prevista d’unes 16 setmanes.

Som conscients que les obres ens obligaran a modificar el nostre “dia a dia” durant un temps, però els comerciants de Premià de Mar seguirem obrint cada dia amb total normalitat. Com sempre, serem a la vostre servei. Els accessos als comerços per a vianants estaran sempre garantits. Gràcies a tots per seguir comprant a Premià de Mar.

Per Nadal, COMERÇ LOCAL

VESTIM EL CARRER DE NADAL

Comerços Associats de Premià, proposa a tots els comerciants del municipi (socis i no socis): VESTIR EL CARRER DE NADAL.

Comerços Associats de Premià, igual que en anys anteriors, entregarà a cada establiment adherit una PLANTA DE NADAL per decorar l’entrada del seu comerç.

Un any més, també ofereix la planta a tots els comerciants no adherits. Si tens un establiment i t’interesa: només ens ho has de dir, i Comerços Associats de Premià, t’entregarà la planta directament al teu establiment!

El PARE NOEL visita les botigues del CAP

Dissabte 23 de desembre, de 10h a 13h i de 17h a 20h,  el PARE NOEL del CAP serà a la plaça dels Països Catalans, recollint les cartes dels nens, i no tan nens.

Del 18 al 22 de desembre, entre les 17h i les 20h, el PARE NOEL visitarà les botigues adherides al CAP i recollirà les cartes que els nens i nenes li entreguin. El recorregut previst és aquest:

  

  

 

   

Sorteig D’UNA GRAN PANERA DE NADAL 2017

Demana la teva butlleta pel sorteig, quan facis les teves compres a qualsevol dels establiments col·laboradors i participa!

 

Divendres 22 de desembre es procedeix a fer el sorteig, i l’afortunat és en Francisco Lozano, amb una butlleta segellada a l’establiment Premià Motor’s. El mateix divendres per la tarda, li fem entrega de tots aquests magnífics regals que formen la panera.