PER NADAL, PASSEJA’T PER PREMIÀ…2010


Fent les vostres compres a qualsevol dels establiments associats podreu gaudir de diverses accions que per aquestes dates posem en marxa.

CONCURS D’APARADORS

Trobareu identificats els establiments participants. Tots ells preparats de forma fantàstica i original.

LOTERIA DE NADAL

Al fer les vostres compres, us regalaran “xecs” per valor de 400€, que guanyareu si el número 72956 és la grossa del sorteig de la Loteria de Nadal del dia 22 de desembre.

COMPRA A PREMIÀ I APARCA DE FRANC

Com ja sabeu, i molts ja feu, al fer les vostres compres, podeu demanar vals de 30 minuts per a aparcar gratuïtament a la zona blava.

ACTIVITATS INFANTILS

Amb el lema “1 hora per provar = 1 hora per comprar”, tots els comerços associats repartiran uns vals per als qui tingueu nens/es i vulguin provar alguna de les activitats que s’ofereixen: anglès, hip-hop, sevillanes, flamenc, sardanes, dansa del ventre, ball modern, capoerira, style-dance… Així, mentre els infants es diverteixen, vosaltres disposareu de temps per fer les vostres compres!

TARGETA PREMIÀ COMERÇ, COMPRA I GUANYA!

Tots els qui pagueu les vostres compres amb la targeta “Premià Comerç”, podreu beneficiar-vos de les campanyes que estaran en marxa des del 6 de desembre i fins al 6 de gener, com ara:

  •    Regal de 4 sopars per a dues persones, per als 4 primers clients que facin 10 compres i les paguin amb la targeta Premià Comerç a diferents establiments associats. Els sopars seran a algun dels restaurants associats i estan valorats en 60€ cadascun.
  • Regal de 1 val per cada compra pagada amb la targeta Premià Comerç per pujar de franc a la fireta d’atraccions ubicada a la Gran Via. Limitat a les 400 primeres compres.
  • I a més a més, per a tots els qui utilitzin per primer cop la targeta Premià Comerç, regal d’una ampolla de CAVA. Limitat a les 300 primeres compres.
Només ens queda desitjar-vos a tots MOLT BONES FESTES!