NADAL 2013

A continuació us detallem les accions adreçades a tots els clients, que des dels establiments adherits al CAP oferim per aquesta campanya de Nadal 2013.

CONCURS D’APARADORS DE NADAL

Podrem gaudir d’uns fantàstics i originals aparadors que els establiments ens prepararan, i que entraran en concurs. Hi haurà un premi especial per l’aparador més votat a facebook.com/comercosassociatsdepremia, voteu i podreu guanyar 50€!

PEIXOS OLGA – primer premi atorgat pel jurat 
CAN FORMATGER – segon premi atorgat pel jurat
BICIS BAULA – premi al més votat a facebook

 

·         BUSCA EL CISTELL i guanya 100€

Visita els aparadors del concurs, i si trobes el cistell, podràs participar en el sorteig de 100€ en vals de compra. Omple la butlleta que et donaran a la botiga i diposita-la a l’urna. Cada dia el cistell serà a un aparador diferent. Via facebook i dia a dia, us anirem donant pistes per trobar el cistell. Els comerços participants son: ADT Moda infantil c/ Enric Granados 41, Anna & Faure c/ Gran Via 163, Bicis Baula c/ de la Plaça 4, Can Formatger c/ Unió 13, El Taller de ioga c/ Dr. Fleming 22, Exclusives Catalunya c/ Gran Via 194, Kiku & Croket c/ del Pilar 53, Live c/ Gran Via 132, Merceria Perfumeria Ziris c/ de la Mercè 25, Naturpharma Parafarmàcies c/ Mn.Jacint Verdaguer 21, Papereria Verge de la Mercè c/ de la Mercè 29, Paseo del Angel c/ Sant Antoni 15, Peixos Olga c/ Enric Granados 58, Pinso Expréss c/ Gran Via 202, Premià Festa c/ Gran Via 181, Ramu c/ Joan Prim 52, Tot Fils c/ Enric Granados 53, i Vapo-Vapo c/ Gran Via 192.         

I per a que sigui més fàcil trobar el CISTELL, cada dia, a facebook.com/comercosassociatsdepremia, us donarem una pista! Penseu que podeu participar un cop cada dia, o sigui més probabilitats de ser l’afortunat/da.

Moment de l’entrega a Isabel Gijón, guanyadora del concurs
 “Busca el Cistell”, del premi de 100€ en vals de compra.UN MAR DE BOTIGUES…MUSICALS

Dissabte 14 de desembre s’oferiran una sèrie de concerts que aniran a càrrec de: l’Ensemble de l’Escola Municipal de Música, la Coral L’Amistat, El Taller de Música de Premià i l’Escola de Música i dansa “Estudi Teresa Maria”. El programa previst és el següent:
  • Coral l’Amistat, al carrer de la Mercè, 29 (cantonada c/ Ramon i Cajal). A les 12 hores.
  • Escola Municipal de Música, tres actuacions a la Gran Via. Primer al número 111, segon al número 132 i tercer al número 215. A les 12 hores.
  • El Taller de Música de Premià, dues actuacions al carrer Sant Antoni, 15. A les 12 hores.
  • Escola de Música i Dansa “Estudi Teresa Maria”, dues actuacions. La primera a la Gran Via, 138, i la segona al carrer Sant Antoni. A les 12,45 hores.

COMPRA A PREMIÀ I APARCA DE FRANC
Els comerços del CAP faciliten, durant tot l’any, aparcament als seus clients, oferint vals d’1 hora per aparcar gratuïtament a l’aparcament de la plaça dels Països Catalans mentre fan les seves compres.
LOTERIA DE NADAL
Des de tots els establiments associats, es regalen al clients “xecs” per valor de 500€, que guanyaran si el número 39702 és la grossa del sorteig de la Loteria de Nadal del dia 22 de desembre.

LOTERIA “LA GROSSA” DE CAP D’ANY
Els comerciants de Premià de Mar, s’uneixen a la xarxa de venda d’aquesta nova loteria, facilitant, així, als seus clients la compra de les butlletes. Els comerços que n’ofereixen estan degudament identificats.
CHRISTMAS SHOPPING DAY
Diumenge 22 de desembre els comerciants de Premià de Mar obriran les seves portes durant tot el dia. Hi haurà actuacions, tallers, regals i sorpreses per als clients! Aquesta acció l’organitza l’ajuntament i el CAP hi col·labora.
Només ens queda desitjar-vos a tots MOLT BONES FESTES I BONA SORT!