CARNAVAL 2016 – 7 de febrer

Comerços Associats de Premià atorga el “PREMI ESPECIAL DEL CAP“, a una de les comparses participants a la Rua de Carnaval del diumenge 7 de febrer, organitzada pel l’Ajuntament de Premià de Mar.

El premi comsta de 41 vals de regals/descomptes d’establiments adherits a l’associació. El valor total dels vals és de 997,70€.

Els establiments participants en aquest gran premi, son: Aluminis Lacats Premià – Àngels Vila – Anna & Faure – Antònia Chacón – Calçats Velez – Can Formatger – Can Jordi – Centre d’impressió digital Maresme – Club de tennis de Premià de Mar – El Far d’en Roc – El taller de ioga – Escola de ball Loli – Exclusives Catalunya – Gafic – Illa Fantasia – Inedit 1995 moda home – L’Atelier de Carlota – L’Acadèmia escola de ball – Malena home i dona – Merceria Perfumeria Ziris – Nexes més que pilates – Ortofarm – Papereria Verge de la Mercè – Peixos Olga – Perruqueria i Estètica Nagai – Premià Motor’s – Punt Gràfic – Tot Fils – United Colors of Benetton i Vaporvell.

La comparsa premiada pel jurat del CAP ha estat “El Rei Lleó”.

16-02-07copequeDSC70_7556 (Small)

Autor: Màrius Torner