COMPRAR A PREMIÀ ÉS DE PEL·LÍCULA!

urna botigues cinema

Cada mes se sortejaran, entre tots els clients dels establiments adherits a Comerços Associats de Premià, 16 entrades per gaudir de les millors estrenes en cinema digital a l’Espai l’Amistat.

Comerços Associats de Premià, conjuntament amb L’Ajuntament i l’empresa concessionària del servei de cinema a l’Espai Amistat, impulsen aquesta campanya. A partir d’aquesta setmana, els comerços associats al CAP comptaran amb unes urnes que serviran perquè els clients hi puguin dipositar el seu tiquet de compra, al qual prèviament hauran escrit el seu nom, cognom i telèfon.

Tots els tiquets entraran en un sorteig mensual de 4 vals, cada un d’ells amb 4 entrades per anar al cinema de franc.

Els sortejos seran públics i es faran al Centre Cívic a les 11h del matí, els dies 18 de març, 29 d’abril, 27 de maig i 17 de juny. Després d’aquesta data, la campanya farà un descans i es reiniciarà després de l’estiu.

La campanya Comprar a Premià és de pel·lícula és una iniciativa pensada per buscar sinergies entre el comerç i la cultura, i per recordar que els caps de setmana es pot gaudir d’una bona oferta comercial i cultural al municipi.

P60318-105431 (Small)

Divendres 18/03/2016, en un acte públic al Centre Cívic s’ha realitzat el primer sorteig dels 4 vals, cada un d’ells de 4 entrades, pel cinema de l’espai L’Amistat, dins la campanya “Comprar a Premià és de pel·lícula”.

En aquest primer sorteig hi ha participat un total de 773 clients dels establiments adherits a la campanya. En els propers dies ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Divendres 29/04/2016, es celebra el segon sorteig. Hi ha participat un total de 1980 clients dels establiments adherits a la campanya. En breu ens posarem en contacte amb els 4 guanyadors.

Divendres 27/05/2016, es celebra el tercer sorteig. Hi ha participat un total de 741 clients dels establiments adherits a la campanya. En breu ens posarem en contacte amb els 4 guanyadors.