Fem vint anys !

Fem 20 anys com a associació en un dels moments més difícils que ha viscut el comerç a causa de la Covid-19, unes circumstàncies que ens han reafirmat en la nostra funció, oferint tot el suport i assessorament necessari als nostres comerciants durant aquests mesos.

Però ara toca celebrar! Com no és moment de trobades, traslladem la celebració a les xarxes socials. Ho fem amb un canvi de nom, canvi d’imatge i obrint perfil a Instagram perquè sigui un nou canal de comunicació amb tots vosaltres:
https://www.instagram.com/comercpremia

A partir d’ara som ‘Comerç Premià’. Continuem amb l’objectiu de representar, donar suport i promocionar els establiments del municipi, convençuts que el comerç de proximitat i els productes de km 0 han de ser el futur del consum.

I no ens oblidem de la fita més immediata: la digitalització. Hem de ser on els nostres veïns ens necessitin, també a Internet.