L’euro solidari

          

Comerç Premià dona suport a aquesta campanya que tindrà lloc del 4 al 12 de setembre.

La campanya tindrà per escenari els establiments, supermercats, bars i restaurants de la vila. En aquests indrets, els clients podran trobar guardioles on podran fer donatius perquè, des del DISA, es puguin adquirir aliments i productes d’higiene que després seran lliurats a les famílies necessitades de Premià de Mar i de Premià de Dalt.

A diferència d’ocasions anteriors, en aquesta campanya no es posaran caixes per recollir els aliments i productes d’higiene sinó guardioles perquè els clients hi dipositin diners amb els quals adquirir aquests productes. Els responsables de la campanya han decidit optar per aquest format per considerar-lo més segur davant la persistència de la crisi de la COVID-19.

Cal recordar que el centre de distribució d’aliments DISA Premià dona servei a les famílies necessitades de Premià de Mar i Premià de Dalt gràcies a la tasca d’un centenar de voluntaris.

Moltes gràcies a tots!