Comerç Premià, entitat de l’any de Premià de Mar 2023

Som l’entitat de l’any de Premià de Mar aquest any 2023! L’Ajuntament ha resolt concedir-nos aquest reconeixement per la tasca de contribució a la reactivació econòmica de la ciutat durant els nostres vint-i-tres anys d’existència.

No podem estar més agraïts i feliços. Si ens han atorgat aquest mèrit, és gràcies a tots els comerços i negocis que formen o han estat part en algun moment de l’associació. També a la implicació i dedicació dels membres de les diferents juntes que han liderat Comerç Premià des de la seva creació, l’any 2000, la primera presidida pel seu fundador, Josep Anton, i a continuació per Isidre Pijuan, fins a l’any 2021.

La presidenta actual és Núria Vázquez, al capdavant d’un equip format per Helena Pumarola, Mònica Fauria, Aloha Clement, Maria Gol, Jacopo Lussana, Vanessa Vergé i Rosa Comabella, amb la coordinació de Núria Cuevas.

Tots hem treballat i ho continuarem fent amb un objectiu comú, posar en valor la riquesa del nostre teixit comercial i contribuir amb accions de promoció, informació i formació, a la supervivència d’aquesta activitat econòmica vital per al municipi.

Gràcies!