Adreça

C/ Doctor Fleming, 22

08330 Premià de Mar

EL TALLER DE IOGA proposa no perdre de vista els savis coneixements del ioga clàssic, però adaptant-lo a les circumstàncies de la nostra societat i de la nostra època. La pràctica es centra principalment en el mètode trinitari d’exercicis físics, de respiració i de meditació, per ajudar a mantenir cos, ment i esperit relaxats i en harmonia. Resulta obvi que en l’actualitat hi ha una gran necessitat comuna de cercar harmonia en les nostres vides, i la pràctica del Ioga obre les portes cap a aquest objectiu. No obstant això, EL TALLER DE IOGA pretén ser un punt de trobada per a persones amb inquietuds d’actuar per millorar el món on vivim.

“Del cor de l’individu que se senti en postura de meditació, hi ha un cercle de pètals de flors que representa l’ànima individual. Al voltant d’aquest, hi ha un cercle de pètals de flors que representa l’ànima universal. EL SER INDIVIDUAL A la TOTALITAT DEL MÓN. La UNIÓ de l’individu amb Tot el que l’envolta. Això vol dir IOGA, i és des d’aquesta unió que la humanitat ha d’avançar cap a les metes de PAU, AMOR i HARMONIA, d’un mateix i del món que ens envolta.”

Tal com indica el nom del nostre centre, volem que aquest sigui un TALLER perquè les persones que acudeixin puguin “confeccionar” un món, extern i intern, més adequat a les seves expectatives. Per això obrim el nostre espai a altres disciplines psicofísiques i teràpies naturals que també ens podran ajudar-nos a avançar en aquest camí de VIDA.

ACTIVITATS:

Classes diàries de Hatha Ioga, Meditació, Ioga per embarassades, Ioga per mares i nadons i ioga nens.

Moviment Expressiu Rio Abierto

Sessions de Ioga individual
SERVEIS:

Consultes de: Quiromassatge terapèutic, homeopatia, teràpia Gestalt i Reiki.